Övernatta

Posted by internet on feb 25th, 2017
2017
feb 25

Övernattning och friluftsliv brukar vara en vanlig kombination. Det här med att ge sig ut på fjällvandring eller en längre skogspromenad är ofta stimulerande och berikar tillvaron. En dags vandring, korsa små bäckar, en terräng som ställer sina krav på vandraren brukar vara påfrestande och ta på krafterna.

Framåt slutet av vandringen den dagen är det dags för vila. Utrustningen tas fram ur ryggsäcken, kokkärl, och det som behövs för matlagning. Sedan dags för att slå upp tältet man brutit med sig hela dagen.  Och unna sig en välbehövlig vila för natten.

  • Internet
  • Kommentarer inaktiverade för Övernatta

Mental ohälsa

Posted by internet on jan 13th, 2017
2017
jan 13

Det mesta går att marknadsföra på nätet så och mental ohälsa. Vilket man kan se på en hel del kommentarer och inlägg på sociala medier. Men även att försöka hjälpa de med mentala problem är precis som allting annat gångbart på nätet. Så psykologer finns även de på nätet. För tidsbokning eller samtal direkt. Något som verkar vara populärt nu är olika varianter på coaching.

  • Internet
  • Kommentarer inaktiverade för Mental ohälsa

Stolar

Posted by internet on jan 10th, 2017
2017
jan 10

Stolar för olika syften vimlar det av på nätet. Kanske ingenting man tänker på i första hand att det skulle vara så stor spännvidd på stolar.  Barstolar till exempel behöver ha några egenskaper för att passa sitt syfte. De behöver vara bekväma att sitta på, hålla för att ramla i golvet och inte minst viktigt se attraktiva ut för en besökares ögon.

  • Internet
  • Kommentarer inaktiverade för Stolar

Next »